Σάββατο, Ιούλιος 04, 2020
Loading
http://www.kethea-diavasi.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/stories.banners.mousiki.banner1gk-is-138.jpglink
http://www.kethea-diavasi.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/stories.banners.mousiki.banner2gk-is-138.jpglink
http://www.kethea-diavasi.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/stories.banners.mousiki.banner3gk-is-138.jpglink

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Το εργαστήρι μουσικής στοχεύει σε μία πολύπλευρη και ολοκληρωμένη μουσική εκπαίδευση, ενώ παράλληλα καλλιεργεί και προάγει το μουσικό ταλέντο νέων ανθρώπων. Το μουσικό ταξίδι αρχίζει όταν ακόμη οι νότες μαθαίνονται σαν λέξεις και καταλήγει στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων μουσικών, ικανών να αντιμετωπίσουν ακόμη και τις προκλήσεις του επαγγελματικού χώρου. Συμμετέχει στη βαθύτερη καλλιέργεια και την ανάπτυξη της προσωπικότητας των μελών του, ευαισθητοποιώντας το καλλιτεχνικό τους αισθητήριο και ενεργοποιώντας μέσα τους την χαρά της μουσικής γνώσης και πράξης.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει διδασκαλία βασικών θεωρητικών εννοιών και ασκήσεις με στόχο τον συγχρονισμό, πρακτική άσκηση, όπου το κάθε μέλος αναλαμβάνει συγκεκριμένο ρόλο-όργανο με το οποίο και ασχολείται ατομικά, ενώ παράλληλα γίνονται ομαδικές ασκήσεις και εκτέλεση κομματιών από το χώρο του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και πρωτότυπων συνθέσεων, με συνοδεία οργάνων που διαθέτει το εργαστήριο.
Στο Πρόγραμμα λειτουργούν τέσσερα εργαστήρια μουσικής με διαφορετικό κατά περίπτωση ρεπερτόριο από το σύγχρονο έως και το παραδοσιακό τραγούδι.

[h4]Τραγούδια της ομάδας μουσικής[/h4]

Kethea Diavasi by KETHEA DIABASI