Παρασκευή, Ιούλιος 03, 2020
Loading
http://www.kethea-diavasi.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/stories.banners.photo-video.banner2gk-is-132.jpglink
http://www.kethea-diavasi.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/stories.banners.photo-video.banner3gk-is-132.jpglink
http://www.kethea-diavasi.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/stories.banners.photo-video.banner5gk-is-132.jpglink

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - VIDEO

Η φωτογραφία και η δημιουργία video αποτελούν εκφραστικές τέχνες αποτυπώνοντας και ενδυναμώνοντας την εντύπωση. Ταυτόχρονα, ως σύγχρονα επαγγέλματα πρωταγωνιστούν σε όλες τις εκδοχές των καλλιτεχνικών και επαγγελματικών απαιτήσεων.
Τα μέλη της ομάδας φωτογραφίας-video εκπαιδεύονται με θεωρία και πρακτική άσκηση σε εργαστήριο και σκοτεινό θάλαμο πλήρως εξοπλισμένα. Στόχος της ομάδας είναι η εκμάθηση των αρχών της οπτικής επικοινωνίας, των τεχνικών και των εξελίξεων της φωτογραφικής βιομηχανίας. Η εκπαίδευση γίνεται πάνω στην τεχνική της ασπρόμαυρης, έγχρωμης, ψηφιακής φωτογραφίας και στην εκτέλεση βίντεο παραγωγών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ομάδας εστιάζει στη φωτογραφική παιδεία μελετώντας τη σύνθεση της εικόνας και τους κανόνες που διέπουν την οπτική επικοινωνία, τη θεωρία και τεχνική του μέσου, καθώς και τις εξειδικευμένες εφαρμογές του. Αναπτύσσει τη δημιουργικότητα, την αισθητική καλλιέργεια και την κριτική σκέψη των μελών της ομάδας. Φροντίζει για συνεχή ενημέρωση και άρτια γνώση στη χρήση του εξοπλισμού, στη σύγχρονη τεχνολογία και τα ψηφιακά μέσα.
Έργο της ομάδας είναι η φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων του Προγράμματος και τρίτων, η παραγωγή βίντεο και η συμμετοχή σε εκδηλώσεις καλλιτεχνικής φωτογραφίας.

Πολυμέσα